Medlemmar: 7672 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungan lirade med Arsenals reserver.

66 minuters comeback för Ljungberg

tis 4 feb 2003 kl 11:57

Fredrik Ljungberg gjorde under måndagskvällen sin första match på sex veckor. Detta i Arsenals reservlag som spelade 1-1 mot Chelsea.

Efter influensaliknande sjuka och ömma hälsenor gjorde Fredrik Ljungberg come-back i Arsenal när reservlaget mötte Chelsea. Han fick dock inte spela hela matchtiden utan blev tillsammans med Francis Jeffers utbytt i 66:e minuten mot Alex Bailey och Jermaine Brown. Enligt Arsenals officiella hemsida mådde Ljungberg bra efter matchen. Men enligt svenska Aftonbladet lider "Freddie" fortfarande av inflammation i en hälsena. Något som innebär att han ännu inte kan träna för fullt.

Matchen då?
Arsenals Jeremie Aliadiere lyckades slå hål på Chelseas Rhys Evans i 73:e minuten. Chelsea kunde sedan kvittera i den 85:e minuten via Carlton Cole. För en utförligare matchrapport, klicka på länken nedan.

Peter Weyde