Medlemmar: 8566 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Brassarnas landslagskeeper Marcos var inte i form för en övergång till Arsenal.

Marcos var inte i form

sön 2 feb 2003 kl 12:03

Det blir ingen affär med Brasilianska Palmeiras till sommaren - om inte Marcos tränar upp sig.

I fredags blev det klart att Arsenal söker avhjälpa sitt målvaktsproblem genom att hyra 32-årige fransmannen Guillame Warmuz fram till och med juni. Warmuz, senast i Lens, kommer att få rollen som tredjemålvakt efter Seaman och Taylor.

Innan hyrkontraktet med Warmuz slöts florerade flera rykten om att Brasiliens landslagsmålvakt Marcos stod i fokus för ett köp. Köpeskillingen skulle uppgå till 2,4 miljoner pund. Och det är ännu osäkert om det blir någon sådan affär. Marcos var enligt uppgifter i engelsk media på besök hos Arsenal i januari. Men Wenger ansåg att Marcos var i för dåligt skick.

"Ur form, överviktig, och med dålig kondition" löd omdömet, uppger engelska The Daily Mirror. Detta skulle också vara anledningen till att det inte blev någon affär.

Peter Weyde