Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Snart tillbaka!

Cardiff - here We Come!

sön 16 feb 2003 kl 11:31

Orden låter underbara och förhoppningsvis infrias dem också. Efter att ha sett våra hjältar igår på Old Trafford tvivlar jag inte en sekund på att vi kommer att vinna dubbeln. Jag kan i nuläget inte se vilket lag som ska hindra oss. Givetvis kan allt hända i en cup-match (ligamatch också givetvis) men vi känns helt enkelt fruktansvärt starka.

Vissa personer som inte är lika fotbollsintresserade som jag kan inte förstå hur jag kan säga VI om Arsenal. Jag anser att om någon är en sådan fanatiker, som jag ser mig själv som, får den personen gärna säga VI om laget. Håller ni inte med mig?

Tillbaka till matchen, det första jag skulle vilja säga är: VIEIRA ÄR KUNG! Det var länge sedan jag såg någon dominera en match så som han gjorde igår. Han gjorde ju psykopaterna (Scholes och Keane) totalt osynliga. Det enda man såg från dem var när de plockade hem gula kort. Utöver det skulle jag vilja fortsätta hylla den taktiska insatsen. Inte för att jag vet vad Wenger sa till spelarna innan matchen men det känns som att det var en perfekt genomförd taktisk match. Men vi får ju börja vänja oss vid att Wenger visar upp sin superba fingertoppskänsla (vem trodde att Edu skulle starta på mitten??)

Däremot växer mitt hat mot SUR Alex Ferguson. Hur kan han skylla från sig förlusten som han gjorde igår? Om man har vunnit så mycket som han trots allt har gjort så måste man ju kunna lära sig att ta en förlust när det andra laget är mycket bättre. Istället skyller han på att arsenalspelarna gnällde för mycket på domaren. Enligt mig är det bättre han tar ett litet snack med sin älskling Giggs om dennes högerfot. Det är väl snart dags att amputera den, den är ju bara i vägen för killen.  

Något som dock oroar mig lite är rykten om osämja i laget. Enligt vissa källor har många i truppen varit förbannade på Henry den senaste tiden. Anledningen till detta skulle vara att han spelat för mycket för sig själv. Jag hoppas verkligen att detta lägger sig och att allt glöms illa kvickt. Om vi ska vinna dubbeln finns det inte plats för några tvister eller skitsnack.

Bara för att reta er som är travintresserade kan jag berätta att min lördag blev komplett när jag prickade in 7 rätt på V75. Inte för att jag blev ekonomiskt oberoende direkt men det är en himla go känsla. Sen var det svårt att klaga på lördagen den 15/2-03.

Jag läste att vår vän Super-Mac skulle lira lite själv i år. Synd att vi inte har några träningsmatcher inplanerade mot er, det kunde ha blivit skoj. Däremot tycker jag att du kan följa med ner till Malmö i sommar och försvara våra färger i MFF Support Cup.

På tisdag är det Zlatans tur att få äran att möta VÄRLDENS BÄSTA LAG!

Cardiff Here We Come!