Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bissen fick hoppa in på slutet för reserverna.

Gunners klassade Forest

tor 13 mar 2003 kl 14:10

Arsenalreserverna hade roligt på onsdagskvällen. Laget gjorde nämligen hela sju mål mot Nottingham Forest.

I Arsenal var Tavlaridis tillbaka efter lånetiden hos Portsmouth, och även Pennant, Svärd och Aliadiere fanns med i startelvan. Warmuz vaktade målet.

Arsenal rivstartade med mål av Thomas redan i andra minuten och sex minuter senare ökade Aliadiere på. Forest reducerade på straff, men Bentley gjorde 3-1 efter 21 minuter innan gästerna reducerade igen. Strax före paus satte Aliadiere sitt andra mål och i andra halvlek rann det på. Arsenals mål i andra halvlek gjordes av Bentley (2) och Tavlaridis.

Sebastian Larsson hoppade in i 77:e minuten, men hann inte uträtta något speciellt. Vi väntar på första målet från svensken i reservlaget. Larsson har nu spelat tre matcher i reservlaget varav en från start, och han har dessutom suttit på bänken i några till utan att ha fått komma in. Det börjar arta sig för 17-åringen från Eskilstuna.

Arsenals lag: Warmuz – Bailey, Tavlaridis, Simek, Garry – Thomas (Larsson), Svärd, Fowler, Nicolau – Aliadiere (Shiels), Bentley
Kvar på bänken: Hoyte, M Niedzwiecki, Cregg