Medlemmar: 8813 st.

Pennant nätade för reserverna.

Reserverna slog Sp*rs

tor 24 apr 2003 kl 13:59

Arsenals reservlag slog Sp*rs med 2-0. Men vem hade förväntat sig något annat än seger?

Arsenal är bättre än Tottenham på alla plan. Arsenals A-lag och Sp*rs dito spelar inte ens i samma universum och mellan reservlagen är förhållandet ungefär lika, detta trots att Arsenal för dagen ställde upp med nästan bara ungdomsspelare. Sp*rs hade med spelare som Redknapp, Iverson och Acimovic, men hade ingenting att hämta på Underhill.

Arsenal tog ledningen i den 22:a minuten genom Jermaine Brown då han utnyttjade att en Sp*rsförsvarare slarvade och kom fri med målvakten och rundade enkelt denne.

Med tio minuter kvar avgjorde Jermaine Pennant matchen. Han fick bollen utanför straffområdet, drev igenom och dunkade upp bollen i nättaket.

Arsenals lag: Warmuz – Garry, Stepanovs, Tavlaridis, Volz – Nicolau (Larsson), Bradley (Bailey), Spicer, Pennant – Brown, Thomas

Ej använda avbytare: Holloway, Owusu-Abeyie, Shiels