Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lee Dixon tror att Seaman fortsätter.

Dixon: "Seaman slutar inte"

fre 16 maj 2003 kl 14:40

Förre Arsenalbacken Lee Dixon är säker på sin sak. David Seaman kommer inta att sluta i sommar.

Rykten säger att David Seaman gör sin sista Arsenalmatch mot Southampton i cupfinalen, och att han antingen slutar eller går till Manchester City. Detta tror dock inte Ponytails gamle vän Lee Dixon på.
- Han kommer inte lägga av i sommar, det behöver ni inte oroa er för, säger Duffel. Om han inte står i Arsenals mål i ligapremiären efter sommaren, då kan ni komma tillbaka och intervjua mig och säga att jag misstog mig.

- Jag vet att han kommer fortsätta, han är fortfarande Arsenals nummer ett och han kommer att spela i cupfinalen för han är bäst. Han är fortfarande en vinnare och han vill spela på den högsta nivån. Seaman har inte gjort sitt ännu, han har mer att ge.