Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vieira vill stanna i Arsenal, men då måste klubben satsa.

Vieira vill ha titlar

lör 10 maj 2003 kl 15:25

Hur mycket Arsenal är beredda att satsa på framtiden och höja kvaliteten på spelarna i laget kommer att avgöra Patrick Vieiras framtid i Arsenal. Ingen satsning - ingen Vieira.

Vieira har i en intervju med franska sportmagasinet L'Equipe uttryckt sina åsikter om Arsenal måste vara beredda att satsa hårdare på att etablera sig som en europeisk storklubb för att Vieira ska känna det utmanande att stanna kvar.
- Min högsta önskan är att stanna i Arsenal, men då vill jag vinna titlar, säger Vieira som uppenbarligen är mycket besviken över den gångna säsongen. Då inte minst med det egna lagets insatser i Champions League.

Vieira som spenderat den senaste tiden i Frankrike för att återhämta sig från sin knäskada, säger att han kommer att följa Arsenals nyförvärv noga. Återigen förekommer rykten i flera europeiska medier om att Arsenals lagkapten skulle vara på väg bort. Rykten gör gällande att han skulle kunna vara aktuell för såväl Real Madrid, Juventus som ärkerivalen Manchester United.

Marknadsvärdet för Vieira uppskattas ligga mellan 40 - 50 miljoner pund.

Peter Weyde