Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bissen lirar från start i reservlaget.

Junnisar får chansen

tis 6 maj 2003 kl 17:09

Det blir ett ungt reservlag mot West Ham i kväll. Detta gör naturligtvis att Sebastian Larsson finns med från start.

I kväll möter Arsenals reservlag West Ham på Barnets hemmaarena Underhill, där våra reserver brukar spela hemmamatcherna. Eddie Niedzwiecki använder sig främst av spelare från U19-laget i och med att många av de spelare som brukar husera i B-laget antagligen får chansen i onsdagens betydelselösa ligamatch mot So'ton.

Med från start finns för andra gången i reservlaget Sebastian Larsson och 18-årige Wayne O'Sullivan gör debut. För rutinen svarar irländske landslagsmannen Graham Barrett som i år har varit utlånad till Brighton and Hove Albion och nu återvänt till Arsenal.

På bänken finns Quincey Owusu-Abeyie som gjorde sex av sju mål i en U17-match nyligen, och reservmålvakt är grabben med det respektingivande namnet Michael Jordan.

Arsenals startelva:

Holloway
O’Sullivan, Spicer, Hoyte, Nicolau
Bailey, Thomas, Bradley, Larsson
Barrett, Brown