Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Taylor hoppas få chansen när Seaman lämnar.

Taylor och Rami ser chans

tor 5 jun 2003 kl 16:10

Seaman är ute ur bilden. Detta öppnar för Stuart Taylor och Rami Shaaban.

Taylor som i år spelade tretton matcher för Arsenal anser att han borde få chansen som förstamålvakt nästa säsong.
- När jag kom hit för sex år sedan hade jag en dröm om att bli förstavalet i Arsenal och jag har inte gett upp den drömmen, säger han. Vem Arsenal än köper in så kommer jag att kämpa för att få stå i målet, och jag är säker på att Wenger vill att jag ska göra det.

- Vår manager har ett tufft beslut att fatta och han kanske tycker att jag är för ung. Jag tycker inte att jag är för ung och jag tycker inte att jag har varit dålig då jag har fått chansen.

Shaaban säger till Aftonbladet att han inte vet vilken betydelse Seamans övergång till City kommer att ha för honom.
- Det här kan vara både negativt och positivt, säger han. Jag vet inte om klubben har så bra ekonomi att man kan köpa en ny, väldigt etablerad målvakt. Om man köper någon som inte är så etablerad kan det vara bra för mig.