Medlemmar: 6511 st.
Visa menyn

Nya Arsenal.se klar

fre 15 aug 2003 kl 09:00

Månader av hårt arbete är över. Här ser ni resultatet och vi välkomnar er till nya www.arsenal.se

Vi har jobbat med en rad mål sedan förslaget kom att vi skulle göra en ny hemsida.
Den här versionen - 3.0 - har fler funktioner, är snyggare och framförallt lättare.

Nu kan du beställa biljetter direkt på sidan. Vi har sett till att ni ska ha lättare att hitta. Dessutom så lovar vi att bli rappare, snabbare och bättre när det gäller uppdateringar av vissa sektioner.
Hoppas att ni gillar nya www.arsenal.se.
Vi gör det definitivt.

Ta er nu tid att surfa runt på sidan. Sedan vädrar ni era åsikter i vårt nya forum, eller skickar ett mail till webmaster@arsenal.se. Vad är bra, vad är dåligt?

Forumet har ny design och fungerar lite annorlunda nu. Det inlägg som senast blir besvarade hamnar överst så att de trådar som många skriver på inte försvinner. Måste också be alla att titta EN EXTRA gång innan man skickar in ett nytt inlägg. Scrolla ner och kika så att ingen annan redan startat en tråd om samma ämne som du skrivit om. Finns en tendens till lathet som vi kunde se på förra forumet. Vartannat inlägg handlande om biljetterna och tog bara upp en massa plats. Det ska inte vara så att de fem översta trådarna handlar om samma sak, titta istället upp och gör rätt.

Än en gång varmt välkomna till nya www.arsenal.se!