Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Viktiga avtal för Arsenal är klara.

Vieira och Pires stannar

tis 12 aug 2003 kl 18:05

I dag kom beskedet som ger alla Gooners gåshud. Patrick Vieira, 27, och Robert Pires, 29, har äntligen skrivit på nya kontrakt.

Arsenal Swedens forum lär fyllas på ordentligt under kvällen.
Glädjebeskedet finns att läsa på www.arsenal.com.
Resten av sidan är stängd, men allt av intresse finns ändå att läsa.

Vieira har signat en förlängning som sträcker sig fram till och med 2007.
Hans franske mittfältspolare, Pires, stannar till 2006.
Minst.
- Som jag alltid sagt så är jag "happy" i Arsenal och det har hela tiden varit min avsikt att skriva på ett nytt kontrakt. Jag är glad att allt löst sig. Nu ska jag bara fokusera mig på fotbollen och att vinna titlar med Arsenal och lägga detta åt sidan. Jag är riktigt optimistisk inför den här säsongen. Vår trupp är bra och vi har gått från klarhet till klarhet. Det är också fantastisk att Robert har kommit överens med klubben om ett nytt kontrakt. Han är viktig för oss, säger Vieira.

Kan knappt vänta till premiären å man får vara delaktig i de mäktiga hyllningar som franskduon kommer att få på THOF.
Som jag ska sjunga på Lördag!
"Vieira ohhhhh...."