Medlemmar: 7572 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Beveren nästa för Stepanovs.

Stepanovs lånas ut

sön 10 aug 2003 kl 00:47

Arsene Wenger har under försäsongen testat Kolo Toure i mittlåset. En som inte kommer spela där denna säsong är Igors Stepanovs.

Igors Stepanovs har gått med på att bli utlånad till KSK Beveren i Belgien. Hans förhoppningar är att mer speltid ska kunna ge honom ett förlängt kontrakt med Arsenal. I Beveren är man glada över att man kunnat förstärka försvaret med Igors. Om alla papper blir klara i tid kan han göra debut mot Sint Truiden.

KSK Beveren meddelar även att Yaya Toure genomgått en lyckad meniskoperation (broskskiva i knäleden). Han förväntas kunna vara spelklar om två veckor. Yaya som är yngre bror till Kolo är en mittfältare som Arsenal håller ögonen på. Han var även med Arsenal och provspelade nu under försäsongen.

Så för alla er som beställt en ny bortatröja med 26 Stepanovs ber jag om ursäkt för att behöva komma med följande chockbesked.