Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vieira är nära nytt kontrakt med Arsenal.

Paddy ska fatta pennan

fre 8 aug 2003 kl 22:34

Måndag eller tisdag. Det är då Patrick Vieira skriver på en förlängning av sitt kontrakt.

Nu verkar det som att Patrick Vieira äntligen börjar komma överens med Arsenal om sitt nya kontrakt.
- Jag hoppas att jag kan skriva på innan den nya säsongen startar, säger han. Klubben vill att jag ska stanna, vi har klarat av den finansiella delen och det återstår inga större problem, så förhoppningsvis är allt klart på måndag eller tisdag.

- Klubben och jag har samma ambitioner och jag tror att vi kan fortsätta vinna troféer. Att stanna i Arsenal har alltid varit min ambition, men i slutet av förra säsongen spelade vi så många viktiga matcher så det fanns ingen tid till att diskutera ett nytt kontrakt.
- Jag har varit här i sju år och stämningen i omklädningsrummet är utmärkt, och jag tror inte att jag kan hitta den någon annanstans. Stämningen är en av orsakerna till att jag vill stanna.