Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

PHW och styrelsen är inte nöjda.

Hill-Wood sågar Arsenalspelarna

tis 23 sep 2003 kl 19:45

Arsenals ordförande Peter Hill-Wood är besviken på Arsenalspelarna. Han är särskilt missnöjd med de äldre spelarna.

Hill-Wood ger nu sin och därmed Arsenals officiella syn på incidenterna i slutet och efter matchen mellan Man United och Arsenal. Han är mycket missnöjd.
- Det finns inga ursäkter, säger Arsenalordföranden. Vi har gjort oss skyldiga till mycket korkat beteende. Spelarna som var inblandade agerade dumt när man hade hoppats att de skulle ha visat mer intelligens.

- Det som gör saken värre är att det var flera av de äldre spelarna som var inblandade, rutinerade proffs som har spelat tillräckligt många matcher för att veta att man inte får reagera som de gjorde.
- Allt jag kan säga till vårat försvar är att vi inte är ett fult spelande lag och att ingen blev skadad.

Hill-Wood kommenterade också det faktum att Wenger nu har fått se någon av sina spelare bli utvisad 52 gånger under tiden i Arsenal.
- Jag har sagt förr att våran disciplin inte är den bästa, och det bekymrar mig. Det blev en mindre förbättring i fjol, men i år har vi redan dragit på oss tre röda kort, en granskning från FA och nu blir det eventuellt fler.
- Jag såg inte händelserna efter söndagens match på plats eftersom att jag lämnade min plats direkt efter slutsignalen, men jag har sett repriser på incidenterna. Jag kommer som vanligt att prata med Arsene om vad som hände