Medlemmar: 5807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger och Ferguson är, föga oväntat, inte överens.

Wenger vs Fergie

sön 21 sep 2003 kl 21:39

"Bästisarna" Arsene Wenger och Alex Ferguson var oense efter matchen. Vem hade kunnat tro det?

Arsene Wenger anser att Ruud van Nistelrooy provocerade fram Patrick Vieiras utvisning i söndagens toppmatch mellan Man-United och Arsenal.
- Patrick borde inte ha reagerat som han gjorde, säger Wenger. Men det van Nistelrooy gjorde i situationen innan hjälpte knappast Vieira. Ruud är en fantastisk spelare, men han försöker alltid fuska genom att provocera andra och filma. Han verkar vara en trevlig kille men på planen visar han inte alltid fair play.

Alex Ferguson, som alltid tycker precis tvärtemot Wenger i alla frågor, håller naturligtvis inte med.
- Jag är inte här för att tala om Arsenalspelarnas disciplin, säger den rödnästa skotten. Hela världen vet redan hur det ligger till med den saken. Men jag har hört vad Wenger har sagt och jag är besviken på honom. Jag försvarar van Nistelrooy för hans reaktion var naturlig eftersom att Vieira försökte sparka honom.

To be continued ...