Medlemmar: 4617 st.
Visa menyn

John Halls lånas ut?

tis 9 sep 2003 kl 08:45

Näste man i Arsenal att lånas ut kan bli den unga försvararen John Halls.

Det är i första hand Peterborough som är intresserade. Borotränaren Barry Fry har försvarsproblem och John Hall skulle kunna lösningen på problemet.
- Han skulle vara en mycket bra värvning för oss, säger Fry. Liam Brady har pratat med Arsene Wenger och dom har gemensamt gått med på en utlåning. John själv vill avakta lite då det möjligtvis kan finnas div 1 klubbar som skulle vilja låna honom. Om dessa inte vill låna honom hoppas jag att han kommer vara här på torsdag, fortsätter Fry.

Om Halls går till Petersborough rör det sig om en utlåning på tre månader. Arsenal kan under denna period återkalla honom om man skulle behöva. Halls har tidigare varit utlånad till Colchester (2002) och Beveren (2003).