Medlemmar: 8547 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bergkamp spelade b-lagsfotboll på Underhill.

4-0 i reservlagsderbyt

mån 8 sep 2003 kl 23:09

Arsenal hade tagit ut ett mycket starkt starkt reservlag att möta Tottenhams motsvarighet.

Stjärnor som Bergkamp, Kanu, Parlour, Keown, Cygan och Edu fanns med på Underhill. Tottenham mönstrade bland annat nyförvärvet Stephane Dalmat.

Redan efter 10 minuters spel kunde Aliadere göra det första målet för kvällen, efter en långboll från sin egen målvakt damp ner vid fransmannens fötter. Aliadere var en frisk fläkt och kunde snart också göra sitt och matchens andra mål då han efter ett inlägg av högerbacken Justin Hoyte lägga in bollen i mål.

Tottenham hade få chanser och deras bästa chans föll till Slabber som dock missade bollen när läge gavs ett par meter från mål. Strax därefter hittade Parlour Edu med ett inlägg och brasilianaren gjorde enkelt 3-0 strax innan halvtid.

Ett par minuter in på andra halvlek kunde vänsteryttern definitivt undanröja alla tvivel om Arsenalseger då han gjorde 4-0.

Samtliga spelare från A-laget rapporteras ha jobbat och kämpat hårt hela matchen. Bland annat Aliadere och Hoyte sades ha gjort pigga intryck, målvakten Graham Stack som återvände från sin sejour i Belgien sades dock ha haft en lugn kväll.

Arsenals lag:
Graham Stack.
Justin Hoyte, Martin Keown (Stathis Tavlaridis), Pascal Cygan, Gael Clichy.
Ray Parlour, Kanu (John Halls), Edu, Jerome Thomas.
Dennis Bergkamp (Paulinho), Jeremie Aliadiere.

Ej använda avbytare: Craig Holloway, Stephen Bradley.