Medlemmar: 5482 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban är snart på g igen.

Shaaban mot comeback

tor 4 sep 2003 kl 20:51

Rami Shaaban är bara två veckor ifrån att spela fotboll igen. Men finns hans framtid i Arsenal?

Efter en så kallad scanning av benmusklerna står det klart att Rami Shaabans benbrott nästan är helt läkt. Det som återstår är att Ramis läkare Tim Briggs ska undersöka benet.
- Jag är på rätt väg, scanningen av musklerna i benet visade att jag nog är bra, säger Arsenalmålvakten. Tycker han (Briggs) att det är okej kan jag börja köra mer fotarbete och två veckor senare är jag nog klar för ren fotbollsträning.

Frågan är dock om Rami kommer att spela något mer med Arsenal. Hans kontrakt går ut om mindre än ett år och Arsene Wenger har klart och tydligt deklarerat att Stuart Taylor är andremålvakt bakom Lehmann, och vidare så har Graham Stack just skrivit på ett nytt kontrakt. Det är mycket som talar för att Rami stannar på fem spelade Arsenalmatcher.