Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Justin Hoyte nätade för reservlaget.

Reserverna vann lätt

tor 4 sep 2003 kl 20:15

Trots en mardrömsstart vann Arsenals B-lag komfortabelt. Det blev två väntade och två oväntade målskyttar.

Pat Rice hade med sig ett ungt reservlag till Portman Road där Ipswich väntade och hemmalaget chocköppnade då man tog ledningen efter bara fyra minuter. Arsenal arbetade sig in i matchen och i den 18: e minuten gjorde notoriske målskytten Jeremie Aliadiere mål efter att ha blivit framspelade av John Halls.

Med fem minuter kvar till halvtid tog Arsenal ledningen, och det var högerbacken Justin Hoyte som chippade bollen över hemmakeepern. Två minuter senare gjorde Aliadieres måltjuvskollega Jerome Thomas mål efter fint passningsspel av Arsenal.

I mitten av andra halvleken avgjorde Halls till 4-1 då han petade in bollen efter en hörna.

Arsenals lag:

Taylor
Hoyte, Tavlaridis, Halls, Clichy
Baily, Bradley (Fowler), Paulinho (Spicer), Owusu Abeyie (Nicolau)
Aliadiere, Thomas