Medlemmar: 8527 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ny vila för Paddy.

Vieira borta två veckor

tor 23 okt 2003 kl 17:21

Kaptenen Patrick Vieira slog upp sin skada under sitt inhopp i veckans Champions League-match mot Dynamo Kiev.

Wenger säger att man inte vet vad som händer med Vieiras muskel men att han tror att Vieira kan var tillbaka i spel om två veckor. Detta kan innebära att han missar viktiga matcher så som returmötet mot Kiev och hemmamötet med Spurs så väl som de två bortamatcherna mot Charlton och Leeds.

I övrigt sägs också Martin Keown (vadskada) behöva 14 dagar på sig innan han kan spela igen. Keowns yngre mittbackskollega Philippe Senderos (inflammation i ryggen) skall enligt uppgift vara tillbaka i träning om en dryg vecka, medan Stuart Taylor (axelskada) bör kunna återuppta träning i nästa vecka.

Fredrik Ljungberg skall dock vara okej för spel i helgen efter att han skakat av sig sin fotskada.