Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Oavgjort för reserverna

tis 21 okt 2003 kl 11:55

Igår kväll spelade Arsenals reservlag mot Fulhams dito på Underhill. Matchen slutade 1-1.

Arsenal hade svårt att få till spelet under en fysisk första halvlek. Under den andra halvleken tog Arsenal över alltmer och efter en timmes spel fick man utdelning då brassen Paulinho gav Arsenal ledningen.
Olafur-Ingi Skulason vann bollen och passade till Paulinho som från dryga 20 meter sköt via bortre stolpen i mål. Endast ett par minuter senare tog målvakten Craig Holloway bollen med händerna utanför straffområdet, vilket resulterade i ett gult kort och ett bra frisparksläge för Fulham. Frisparken tog Sean Davis hand om och skruvade in den i krysset.
Klockan stod nu på 65 minuter och Arsenal tryckte på för ett ledningsmål. 44-årige Dave Beasant stod dock i vägen och räddade Fulham från en förlust. Bäst hos Arsenal för dagen var amerikanen Frankie Simek som hade tagit ett steg ned i backlinjen.

Laget
Craig Holloway
Alex Bailey, Frankie Simek, Stathis Tavlardis, Juan
Olafur-Ingi Skulason, John Spicer (Adam Birchall 80), Stephen Bradley, Paulinho (Ryan Smith 75)
David Bently, Jerome Thomas
Avbytare: Mark Howard, Nicky Nicolau, Sebastian Larsson