Reserverna kryssade

tis 14 okt 2003 kl 22:14

Arsenal ledde med 2-0. Men Coventry kom igen och klarade till slut oavgjort.

Eddie Niedzwiecki ställde upp med ett ungt reservlag där bara StathisTavlaridis, David Bentley och Juan hade erfarenhet från Arsenals A-lag, när The Gunners tog emot Coventry på Underhill.

Arsenal tog ledningen i drygt fem minuter för halvtidsvilan då Bentley hittade Jerome Thomas i straffområdet, och den engelsmannen bakom förre Liverpoolkeepern Pegguy Arphexad.

En kvart in i andra halvlek gjorde Thomas sitt andra mål. Han stressade en Coventryback så att denne missade en nick och Thomas blev fri med målvakten, rundade honom och rullade in 2-0.

Coventry svarade direkt och reducerade bara minuten senare genom Mackey. Arsenal såg ut att hålla undan, men gästerna kvitterade med 12 minuter kvar. Efter en frispark och en skarvning, kunde Jephcott lägga in bollen och fastställa slutresultatet till 2-2.