Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Svenskan är äntligen tillbaka efter benbrottet.

Rami tränar igen

mån 13 okt 2003 kl 20:16

Rami Shaaban är tillbaka i full träning efter benbrottet i fjol. Det återstår dock en sista läkarundersökning.

Nästan tio månader efter det svåra benbrottet Rami Shaaban drabbades av på julafton i fjol kan nu den förre Djurgårdskeepern återvända till full träning, även om ett sista test återstår innan han kan friskförklaras.
- Jag har kört två dagar med det övriga laget, säger han till Fotbolldirekt. Det har känts ganska bra. Tajmingen på inlägg och sådant är väl inte på topp precis, men det hade jag inte förväntat mig heller. Det har ändå gått nio månader sedan jag plockade ett inlägg senast.
- Jag ska träffa han som opererade mig och förhoppningsvis ser det bra ut då.

Det kommer nog att ta ett tag innan Rami på allvar kan blanda sig i striden om reservmålvaktsplatsen på bänken, särskilt som att han ibland känner smärta i benet.
- Jag skulle inte vilja säga att jag har drabbats av ett bakslag, men jag känner av det då och då. Läkarna säger att det hör till när man till exempel börjar sparka på boll. Det viktiga är att det inte gör mer ont för då får man hitta på något annat.