Medlemmar: 4617 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry nätade mot Israel.

Internationell genomgång

sön 12 okt 2003 kl 21:39

Freddie och fransmännen var klara sedan tidigare. Igår blev ytterligare tre gooners klara för EM-slutspelet.

England, med Sol Campbell och Ashley Cole i backlinjen, säkrade EM-platsen efter 0-0 borta mot Turkiet. Matchen präglades av heta känslor, särskilt efter det att David Beckham missade en straff i första halvlek då Alpay hånade Becks. Det blir nog lagom kul att komma tillbaka England för Aston Villa-backen.
England vann gruppen och Turkiet slutade tvåa.

Jens Lehmann satt på bänken då Tyskland enkelt slog Island med 3-0 efter mål av Ballack, Bobic och Kuranyi. Detta innebär att tyskarna vinner sin grupp före Skottland.

Thierry Henry gjorde 1-0 efter nästan tio minuter då Frankrike tog emot Israel. David Trezeguet ökade på till 2-0 en kvart senare och strax före paus fastställde Boumsong slutresultatet till 3-0. Förutom Henry så spelade även Pires från start och duon blev utbytt i slutet av matchen. Sylvain Wiltord satt på bänken hela tiden.

Vi kan också nämna att utlånade Arsenalspelaren Igors Stepanovs var bäst på plan då Lettland gick vidare till ytterligare kvalspel när laget slog Sverige med 0-1 på Råsunda. Sverige gjorde – minst sagt – en dålig match.