Medlemmar: 8705 st.

Juan fixade segern för reserverna

ons 8 okt 2003 kl 11:52

Juan blev matchvinnare då han med sitt 3-2-mål såg till att Nottingham Forest besegrades på City Ground.

Innan matchen hölls en tyst minut för att hedra den förre Arsenal och Forestspelaren Joe Baker som avled under söndagen.

Det var Forest som började matchen bäst och man tog ledningen efter tio minuters spel genom Bopp. Det dröjde 28 minuter innan Arsenal skapade sin första målchans, man sköt dock över.
I den matchminut 42 ökade Forest på sin ledning till 2-0 genom Robertson, Stack var chanslös.

I andra halvlek kom Arsenal igen och genom två snabba mål av Bradley och Tavlaridis var man ikapp. I den 82 minuten avgjorde Juan matchen med ett välplacerat skott. Arsenal hade vänt till 3-2 och det blev även slutresultatet.