Medlemmar: 3275 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aliadiere nätade på Colney.

Vänskapsmatch spelad

fre 28 nov 2003 kl 10:30

I går spelades en träningsmatch mellan Arsenal och Wycombe Wanderers på Arsenals träningsanläggning, London Colney.

Matchen som slutade 3-3, inkluderade flera spelare från A-lagstruppen de mest namnkunniga var Gilberto, Marin Keown och Dennis Bergkamp. Två f.d. Arsenalspelare fanns också i motståndarlaget. En viss Tony Adams fanns som tränare på Wycombes bänk och han lät sitt nyförvärv och f.d. klubbkamrat Scott Marshall spela.

Gästerna tog ledningen efter två mål av Darren Currie respektive Gavin Holligan efter endast 20 minuters spel. David Bentley försökte reducera två gånger det resulterade dock bara i en räddning av gästernas målvakt och en stolpträff. Arsenal kunde dock göra ett mål innan halvtid. Det var Jeremie Aliadiere som gjorde mål efter en listig passning av Michal Papadopoulos.

Efter paus tog Arsenal över spelet alltmer och Wycombe fick nöja sig med att kontra. Det var dock gästerna som gjorde nästa mål genom en nick av Craig Falconbridge i den 77:e minuten. Efter fortsatt Arsenal-tryck kunde brassen Paulinho göra mål med åtta minuter kvar. Med endast sekunder fick Arsenal en frispark strax utanför straffområdet. Matchens andre brasse, Juan, utnyttjade frisparken på bästa sätt och fastställde därmed slutresultat.

Intressant att notera var även att en icke namngiven provspelare medverkade.

Arsenals laguppställning:
Graham Stack (Craig Holloway 75); Justin Hoyte (Alex Bailey 46), Martin Keown (En provspelare 76), Stathis Tavlaridis (Frankie Simek 46), Gael Clichy (Nicky Nicolau 73); John Spicer (Paulinho 54), Gilberto (Juan 43), Dennis Bergkamp (Olafur-Ingi Skulason 43), David Bentley (Jordan Fowler 73); Jeremie Aliadiere (Danny Karbassyoon 70), Michal Papadopulos (Adam Birchall 67)