Medlemmar: 6017 st.
Visa menyn

Uppåt i tabellen för damlaget

mån 24 nov 2003 kl 21:09

Arsenals damlag avancerade en plats uppåt i tabellen. Detta sedan man i bortamötet slagit Bristol Rovers med 3-0 i FA Nationwide Women's Premier League.

Arsenals damlag knep så tredjeplatsen före Everton, båda på 17 poäng, men med en betydande målskillnad till Arsenals fördel. Samtidigt har Arsenals damlag i PL endast spelat åtta av de arton matcherna för säsongen. Everton har redan hunnit med att spela tretton av sina matcher.
Framför sig har Arsenals damlag nu Fulham på en andraplats med 25 poäng, samt serieledarna Charlton med 30 poäng.

Serieåttan Bristol Rovers blev ett lätt byte för Arsenals damer som dock fick hjälp på vägen då Rovers Ayshea Martyn gjorde självmål i första halvlek. I den andra kunde så Jayne Ludlow och Ellen Maggs fastställa trepoängaren med varsitt mål för Arsenal.

Rovers manager Tony Ricketts anser att segern var rättvis. I brittiska The Evening post utser han Arsenals Jayne Ludlow till ligans vassaste spelare.

Peter Weyde