Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bergkamp åker inte bil till Milano.

Ingen Bergkamp mot Inter

mån 24 nov 2003 kl 11:20

Det blir ingen bilresa för Bergkamp till Milano. Wenger har sagt nej då han anser att det blir för litet tid att återhämta sig till söndagen då Arsenal tar emot Fulham.

Initiativet att söka ta sig till Italien per bil tur och retur, framfördes tidigare under hösten av Bergkamp själv. Den flygrädde veteranen ville själv gärna hjälpa sitt lag mot en förväntad tuff uppgift på San Siro. Wenger tycker att en bilresa för 34-årig Bergkamp skulle kosta för mycket energi inför matcher som följer.

Samtidigt har Arsenal problem med tillgången av anfallare. Wiltord återfinns på skadelistan, Jeremie Aliadiere kan kallas in, men anses ännu för ung och oerfaren. Med stor sannolikhet kommer Kanu att få ta plats bredvid Henry under det viktiga kvalmötet i Italien på tisdagskvällen.

Peter Weyde