Medlemmar: 6106 st.
Visa menyn

Dindane väljer Arsenal

ons 19 nov 2003 kl 18:48

Anderlechts anfallare Aruna Dindane lämnar gärna Belgien för England. Önskad klubbadress: Arsenal. Manchester Uniteds jakt efter Dindanes signatur kan därmed gå om intet.

Dindane nobbar Sir Alex. Orsak: han vill hellre spela för Arsenal. Uppgifterna publiceras idag på Manchester Uniteds officiella hemsida.
Dindanes agent Serge Trimpont uppger att United lämnat bud på den 22-årige anfallaren. Budet ska ha kommit efter Anderlechts CL möte mot Celtic den 5 november. En match som Celtic vann med 3-1. Dindane gjorde Anderlechts enda mål.

Aruna Dindane är landsman och personlig vän med jämngamle Kolo Toure, som detta år verkligen hittat sin plats i Arsenal. För Dindane synes det som om vännen hamnat i rätt klubb, och Dindane uppger nu att han hellre väljer att få spela för Arsenal än ligakonkurrenten Manchester United.

Dindane har idag kontrakt med Anderlecht fram till år 2006, men kan komma att lämna klubben redan under 2004 om priset blir det rätta. Återstår att se om Wenger anser intresset ömsesidigt. Eller om plånboken räcker.

Peter Weyde