Medlemmar: 8813 st.

Justin Hoyte lirade från start på Underhill

Reseverna förlorade mot Wimbledon

mån 17 nov 2003 kl 23:58

Reservlaget fick under måndagen se sig besegrade av Wimbledon med siffrorna 1-4. Det finns dock visa saker som glädjer.

Fyra mål på femton minuter i den andra halvlek såg till att reservlaget fick se sig besegrade. Det var en ung Arsenal trupp som fick chansen. Två av dessa var debutanterna Phillipe Senderos och Michal Papadopulos. Bägge två har dragits med skador och kan kanske på sikt vara med i a-lagsdiskussionen.

Papadopulos fick en bra start då den tjeckiska anfallaren med en kraftfull nick gav Arsenal ledningen efter en dryg halvtimme.
I andra halvlek vände Wimbledon matchen med fyra mål mellan matchminut 55 och 70. Inga mer mål gjordes i matchen som slutade med förlust 1-4 på Underhill.

Arsenal-Wimbeldon 1-4
Målskyttar:
1-0 Papadopulos (31), 1-1 Mackie (55), 1-2 Gray (61), 1-3, Makofo (67), 1-4 Macoy (70)

Arsenal: Stack, Hoyte, Clichy, Spicer, Tavlaridis, Senderos, Bradley, Fabregas, Papadopulos, Smith, Nicolau.
Avbytare: Bailey, Howard, Simek, Birchall, Karbassiyoon.

Att Shaaban inte spelade kanske innebär att han kommer vara med på bänken mot Birmingham i helgen? Enligt en intervju med Shaaban i dagens Stockholm city så trodde han att han skulle stått idag. Han säger även att han har kontakt med Tommy Söderberg.