Medlemmar: 5799 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Alan Smith den Arsenal behöver?

Smith till Arsenal?

tor 6 nov 2003 kl 21:11

Nya transferrykten dyker upp varje dag. Den här gången är det Leeds hetlevrade anfallare Alan Smith som ska vara på väg till Arsenal.

Leeds finansiella problem kan knappast ha undgått någon, och kvalitetspelare efter kvalitetspelare har lämnat Elland Road. Laget består just nu mest av ihoplånade spelare och ytterst få av de lirare som var med och spelade semifinal i Champions League för ett par år sedan finns kvar i truppen.

En av dessa är Alan Smith, och nu verkar det som att även han ska lämna Leeds. Ny klubbadress kan vara Arsenal, som är på jakt efter en eller två anfallare. Kan engelsmannen vara något för Arsenal?

Jag har aldrig gillat Smith, på grund av hans hetsiga temperament och fula spel, men han är onekligen en begåvad anfallare. Han är säkerligen lockad av att spela om ligatiteln och ära igen, så det är väl inte helt omöjligt att vi får se honom i den röda tröjan. Han passar ju också bra in i Arsenal, med tanke på hans disciplinära bakgrund. Han, Keown, Vieira och Campbell kan sitta ihop på läktaren när de är avstängda efter det senaste röda kortet!