Medlemmar: 6126 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cole blev matchvinnare mot Dynamo Kiev.

Cole: "Vi var briljanta"

tor 6 nov 2003 kl 20:59

Ashley Cole avgjorde matchen mot Dynamo Kiev på onsdagen och var naturligtvis strålande glad efteråt. Han hade äntligen fått göra mål igen.

Visst var segern det viktiga, men Ashley Cole var särskilt nöjd med att han återigen fick göra mål för Arsenal.
- Grabbarna har trackat mig ett tag för att jag inte har gjort några mål, sa han efter matchen. Jag har haft ett antal chanser den här säsongen, men inte satt dit dem. På träningarna brukar jag skjuta frisparkar, men eftersom att jag alltid missar blir det att jag stannar på vår planhalva under matcherna. Jag är glad att jag inte gjorde det den här gången.

- Vi visste före matchen att vi måste vinna de tre återstående matcherna, och fram tills nu har vi inte haft turen på våran sida. Ikväll spelade vi briljant. Vi försvarade oss bra och lagandan är bra. Förhoppningsvis får vi de resultat vi vill ha i matcherna som återstår.