Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lehmann kan få möta en drös av sin lagkamrater när Tyskland och Frankrike ska lira.

Tio spelare på landslagsuppdrag

mån 3 nov 2003 kl 18:44

Inte mindre 10 av Arsenals spelare lämnar klubben under mitten av november. Detta för att spela för sina respektive länders i olika landskamper. I en kan Henry kan ställas mot Lehmann...

Under tiden 11 till 19 november spelas alltifrån vänskapslandskamper till VM-kval.

Gilberto Silva är uttagen i det Brasilianska landslaget och kommer att kallas hem för att Peru den 16 november borta, för att bara tre dagar senare på brasiliansk mark ta sig an Uruguay.

Den 15 november kan Jens Lehmann komma att få möta inte mindre än fyra lagkamrater när Tyskland tar emot Frankrike i en vänskapmatch. I det franska laget har Rober Pires, Sylvain Wiltord, Thierry Henry och Patrick Vieira tagits ut av sin förbundsledning. Det är dock oklart om Vieira kommer att kunna spela med sin höftskada.

Lauren spelar för Kamerun den 11 november i en minnesmatch för Marc-Vivien Foe som tragiskt avled under sommarens Confederations Cup.

Phillipe Senderos kan komma att spela i det Schweiziska U21-landslaget när Schweiz tar sig an Tjeckien i EM-kvalet den 15 november. Även Arsenals unga Schweizare Johann Djourou har blivit uttagen i en vänskapslandskamp mot Holland den 13 november.

Från ungdomsleden kallas även islänningen Olafur Ingi Skulason för att spela för sitt hemland. Skulason får åka till USA där Island tar sig an Mexico i ett vänskapsmöte.

Peter Weyde