Medlemmar: 3281 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene wenger säger att Sol Campbell ska agera mentor åt unga spelare som Kolo Touré.

Wenger: "Truppen är tillräcklig"

mån 22 dec 2003 kl 12:22

Arsene Wenger anser att dagens trupp är tillräckligt bred och att förstärkningar i januari därför inte behövs.

I dagens Evening Standard uppges det att Wenger med högsta sannolikhet inte kommer att shoppa något i januaris transferfönster, så länge det inte uppkommer några skador. Hösten har sett flertalet unga spelare fått chansen, främst i ligacupen. Spelare som Gael Clichy, Jeremie Aliadiere, David Bentley och Francesc “Cesc" Fabregas ser ut att ha en ljus framtid i klubben

- Jag är väldigt nöjd med den trupp jag har. För tillfället befinner jag mig inte alls på marknaden. Vi har några fantastiska unga spelare på väg igenom – och några som folk inte sett än, säger Arsené.

Samtidigt rapporteras det att kontraktsförhandlingar har inletts med Sol Campbell. Försvararen Campbell har erbjudits en tre års förlängning till de två och ett halvt år han redan har på kontraktet. Detta skulle antagligen betyda att Sol avslutar karriären i Arsenal.

Campbell ses som den spelare man bygger förvarsspelet kring men också någon som kan agera mentor åt de nya unga mittbackarna Kolo Toure och Philippe Senderos.