Medlemmar: 7546 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban kan få stå mot WBA.

Shaaban med i A-laget

tis 16 dec 2003 kl 10:22

Stack eller Shaaban mellan stolparna? Klart är i alla fall att Rami Shaaban gör comeback i A-laget under tisdagens ligacupmöte mot West Bromwich.

Den tredje november i år spelade Shaaban sin första match på drygt ett år. Rehabiliterad efter den ödesdigra olyckan som slutade med brutet ben mitt på julafton i fjol, fick Rami chansen när Arsenals reserver mötte Watford. Då blev det förlust för Arsenal med två insläppta mål. Därefter har det blivit ytterligare två matcher med Arsenals B-lag.

Ikväll kan det bli allvar. Klart är att Shaaban tar plats i A-laget där han för kvällen konkurrerar med Graham Stack om vem som får försvara Arsenal när ettan i Premier League ställs mot ettan i Division One i ligacupens kvartsfinal.

Hur framtiden i Arsenal kommer att gestalta sig för Shaaban kommer att diskuteras under februari enligt Aftonbladet.

Även om det är A-laget som spelar kommer Wenger kommer att låta de som oftast sitter på bänken få spela medan de stora namnen vilar helt. Noterbart är Lauren gör comeback i laget. Enligt BBC kommer laguppställningen att se ut som följer:
Stack, Shaaban, Lauren, Keown, Clichy, Juan, Tavlaridis, Simek, Edu, Fabregas, Parlour, Thomas, Bentley, Smith, Skulason, Papadopulos, Owusu-Abeyie, Spicer, Kanu, Wiltord, Aliadiere.

Peter Weyde