Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Up MY Arse!

tis 20 sep 2005 kl 15:43

2-0 mot Everton under måndagen. Men vad hjälper det? Alla vet att ligan redan är avgjord, Wenger omdömeslös och laget suger...

Uj-uj-uj. Gråt och tandagnisslan. Fiaskostart i ligan och fiasko och handlingsförlamning har präglat sommarens icke-värvningar. Arsenal är ett sjunkande skepp och endast stora feta påsar pengar kan rädda laget på dekis. Trots att det återstår 99 poäng att spela om så "vet alla" att resan är lika slut som Wenger.

Hittar man bara en finansiär (varför inte ge sig efter någon sydamerikansk "plantageägare" i brist på ryska oljemagnater eller nordamerikanska miljardärer?) så föreslår jag litet justeringar inom laget. Här är spelarna som inte håller – och en de krassa motiveringarna:

Målvakter:
Lehmann, Almunia, Poom...
Jaa, då alla redan vet att de gör utrusningar som skrämt vilt i höstmörkret, är stadiga som tvålkoppar, allmänna nödlösningar eller halvskadade föredettingar, behöver inte saken kommenteras närmar, va?
Köp nytt!

Backlinjen:
Sol Campbel – Överskattad glaslirare, som dras med sina skador men vad var egentligen att vänta när man värvat från (*puke*) sp*rs? Två mål mot Everton imponerar knappast. Är 31-årige Sol så o-hungring. Borde gjort minst ett hat-trick per halvlek under måndagen.

Kolo Toure – Mellbergsklass på assistnicken till Ferreira i korplaget FC Thun. Var nära en repris till Ferguson mot Everton. Kolo blottar sig som ännu en säkerhetsrisk i den darriga backlinjen. Sådant har vi inte råd med i år när vi ska bärga fyra feta titlar.

Cygan – Smidig som en brontosaurie, försöker nu i ett sista desperat försök "ställa in sig hos supportrarna" genom att börja göra mål. Gäsp. Har självklart bara fått plats i laget för att han är fransos.

Ashley Cole – Penningfixerad judasgestalt och överlöpare som smygförhandlar med ärkefienden. Lyckades lura till sig mera lön, men tänker uppenbarligen mer på bankkontot än på fotboll, saknar motivation och klubbhjärta.

Senderos – Med snigelns hastighet skänker han bort mål till motståndarlagen på löpande band. Gnisslar betänkligt i "schweizeruret". Tveksamt om han skulle ta plats på bänken i FC Thuns juniorlag hemma bland alptopparna.

Laurenn – Har ingen exakt statistik på hur många baklängesmål denne slarvmaja varit inne på, men den spontana maggropskänslan säger åtminstone att han är skyldig i nio fall av tio. Ingen kraft i bössan. Om mormor fortfarande varit i livet så hade hon varit vassare på straffar!

Mittfält:
Pires – Helt slut som fotbollsspelare, har egentligen inte gjort något vettigt på planen sedan 2001 då han skadade sig. Ständigt livrädd i närkamper och trög som en fransk 70-talsbil. När ska Arsenal vakna och se vad det franska landslaget redan insett – karl’n håller inte!

Cesc – Endast den där fjolliga diademfrisyren borde rendera rött kort på denne överskattade "talang". Uppblåst ego som alltid ser till att aldrig passa rätt i tid.

Flamini – Herregud. Skulle han ens funka som kon på träningarna i Jönköping Södra? Den här killen borde göra något annat. Byta jobb förslagsvis.

Gilberto – Överskattad brasse som endast var "halvokey" som bäst förr i tiden. Alltså på den tiden han spelade med landsmannen och hjälten Edu och naturligtvis med vår före detta superhjälte: Kung PV4.

Hleb – Gleb? Schleb? Kleb? Va? Skulle denne vitryss, som ingen ens kan uttala namnet på, vara en storvärvning? Tillåt mig skratta. De enda som skrattar – hela vägen till banken – är väl Stuttgart som lyckades kränga denne spelare till Premier League. Superettan i Sverige hade annars varit rätt adress!

Freddie – Kalsongmodellen som springer och snubblar, springer och snubblar, springer och snubblar och bara skadar sig. Hela tiden. Vi har sett det där i åratal nu och det är inte skoj längre. Ta dina blytatueringar och dra till Catwalken, Freddie!

Anfall: 
Reyes – Vi vet att han vill hem till soliga Spanien, att den engelska maten är smaklös och att språket är konstigt. Liksom Freddie springs det och snubblas. Det Zlatan gör med golfboll kräver badboll för Reyes som är ständigt osynlig i målprotokollen.

Robin van Persie – Hooligan! Den här killen borde verkligen göra något annat. Ställa sig BREDVID planen i Stone Island jacka och lämplig klack. Hemmagängets Feyenoord eller Millwalls förslagsvis.

Henry – Hycklare som vägrar skriva på nytt kontrakt, trots att han fått kaptensbindel. Går med armarna och slänger och surar som en liten primadonna vid minsta motvindspuff. Nåväl, inte mycket att bekymra sig över. Divan är väl på skadelistan resten av säsongen ändå, detta för att sedan "göra en Vieira".

Bergkamp – Ska han få hålla på till dess han får rullator och syrgasmask? Bäst före datum gick ut för ett halvt decennium sedan. Att Dennis fortfarande ens är kvar i England beror väl på att han inte törs flyga hem.

Ja. Bort med dem. Sälj dem, eller skänk dem som fri transfer om möjligt. Arsenals supportrar är värda bättre. Kicka Wenger och öppna plånboken. Köp, köp och köp. Allt är till salu för rätt summa. Här är några lirare som borde slåss om platserna i startelvan efter vinterns transferfönster:

Målvakt:
Dida - Milan

Försvar:
Cafu -Milan
Nesta - Milan
Terry- Chelsea
Maldini -Milan
Lampard – Chelsea

Mittfält:
Makelele - Chelsea
Ronaldinho- Barcelona
Vieira – Juventus
Zidane – Real Madrid

Anfall:
Eto'o - Barcelona
Sjevtjenko – Milan
Zlatan – Juventus
Trezeguet – Juventus

Köp, köp, köp! 
Och handla från de italienska och spanska ligorna... Det är ju sådant som ger just den ENGELSKA fotbollen en pikant krydda.

Vad sägs om denna pantentlösning alla gnällspikar?

Up MY Arse!

Text: Peter Weyde