Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bolton hade problem med Walcott i helgen.

Boltonspelarna försökte sänka Theo

tis 23 sep 2008 kl 15:08

Arsenal slog Bolton med 3-1 i lördags. Nu erkänner lagkaptenen Kevin Nolan att uppmanade sina lagkamrater att sänka Theo Walcott.

Arsene Wenger har tidigare under säsongen varit kritisk till hur domarna i England hanterar hypersnabbe Theo Walcott. Han menar att motståndarna lätt kan få honom ur balans genom hårda smällar som sällan resulterar i mer än gula kort.
I lördags försökte Bolton.
Och efter 3-1-segern på Reebok Stadium erkänner Kevin Nolan att attackerna mot den engelske landslagsmannen var medvetna.
- Jag har aldrig i hela mitt liv sett någon som är så snabb. Jag sade åt Jlloyd Samuel att "ge honom en liten spark så får vi se om han kommer mot dig igen", säger Nolan till The Sun.

Walcott kom in i den 73:e minuten i matchen och var ett ständigt orosmoment för Boltons försvar. Det var också han som låg bakom Denilsons avgjörande 3-1-mål på slutet.
- Det här är ju en fysisk sport. Vi är inte som basketspelare. Vi tränar fyra-fem dagar i veckan på gym för att bygga upp oss själva för att stå emot smäller som det här, säger Nolan.

Debatten i England angående fair play har rasat hårt de senaste dagarna. Danny Guthries brutala tackling på Hulls Craig Fagan, John Terrys röda kort som togs tillbaka efter Chelseas match mot Manchester City och i helgens stormatch mellan Chelsea och Manchester United blev det stökigt har debatterats flitigt.
Ex-domaren Jeff Winter är kritisk till hur FA hanterar situationen.
- De skiter praktiskt taget i alla och spelarna kommer undan med vad som helst, säger han till The Sun. Ska man ha en sådan här kampanj så ska den skötas ordentligt.

Räkna med att Arsene Wenger kommer lägga sig i debatten så fort han får chansen.