Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Silvestre debutera mot Hull?

Silvestre mot Hull?

fre 26 sep 2008 kl 21:20

Frågan är om vi får se Mikael Silvestres debut i "Månadens match"? Gael Clichy verkar kunna spela efter Kevin Davies huvudlösa tackling.

Arsenal mot Hull låter som en given utgång. Allt annat än en hemmaseger till de våra är givetvis en jätteskräll om man tänker på att Hull är nykomlingar i ligan. Men varje år presterar någon av nykomlingarna bättre än de borde och det är Hull som gör det just nu. Fyra poäng efter Arsenal efter 4 omgångar och fast det är långt kvar i ligan så har de också bara en förlust i ligan så här långt: stjärnsmällen hemma mot Wigan där slutsiffrorna skrevs till 0-5.

Frågan är om vårt A-lag kan dra nytta av vilan och återigen visa upp samma fotboll som de senaste matcherna mot Blackburn och Bolton. Gael Clichy ska vara redo för spel enligt Sky Sports och det förvånar om han inte är med från start. Väljer Wenger att vila honom på bänken finns det en stor möjlighet att vi kan få se Mikael Silvestre göra debut just på den positionen gissar jag.
Annars väntas väl egentligen hela laget tillbaka på plan och det förvånar om någon av kombattanterna från Sheffield matchen är med i startelvan. Några av dem lär garanterat få värma bänken åtminstone.

Senast mot Bolton gjorde varken van Persie eller Adebayor mål, något som de borde göra med de chanser de hade. I matcher mot de förväntade bottenlagen är det viktigt att de får självförtroende genom att sätta bollar. Tuffare matcher väntar runt hörnet.
Matchen startar 18.30 och visas på Canal+ 2 och på närmaste pub.

Kom ihåg att matchen är en del av Arsenal Swedens "Månadens match" program där flera orter i landet ordnar särskilda arrangemang kring matchen. Kolla vad som gäller på din ort under Arsenal lokalt.