Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jubel här, men Arsenal tappade igår och då blev det stökigt i omklädningsrummet.

Storbråk efter Spursmatchen

fre 31 okt 2008 kl 12:49

Arsenalspelarna var mycket upprörda efter den chockartade avslutningen i matchen mot Tottenham. Känslorna svallade i omklädningsrummet.

Flera av spelarna ska ha beskyllt varandra för de sena baklängesmålen, och kritik riktades också mot lagkapten William Gallas och Mikael Silvestres oförmåga att leda laget. Även Arsene Wenger ska ha varit mer upprörd än på mycket länge.

Detta kan leda till att flera av spelarna som startade mot Spurs kommer att petas till lördagens match mot Stoke. Kolo Toure, Abou Diaby, Johan Djourou, Alex Song och Nicklas Bendtner kan få starta till förmån för bland andra Gallas - som definitivt missar matchen på grund av skada - Silvestre och Adebayor.

Arsene Wenger håpller presskonferens under eftermiddagen, så räkna med ett och annat besked.