Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Kors i taket - Bischoff spelade match!

tis 7 okt 2008 kl 07:15

Amaury Bischoff, spelaren som är så mystisk att vi inte ens har en bild på honom i Arsenal-tröja, har tagit död på myten om att han inte skulle existera genom att spela 56 minuter för reserverna.

Värvningen av Bischoff förvånade exakt alla i hela världen utom möjligen Arsene Wenger. Med totalt 14 minuters erfarenhet av a-lagsfotboll undrade alla vad han hade i Arsenal att göra och ingen människa verkade heller någonsin ha sett honom spela, så det var nästan så att man började undra om han var en fantasifigur - men nu har han alltså debuterat för The Gunners. Han gjorde det i reservlagsmatchen mot Stoke, en match som Arsenal vann med 3-2 efter mål av Francis Coquelin, Jay Simpson och Rui Fonte. Bischoff spelade 56 minuter i en defensiv roll på innermittfältet tillsammans med Mark Randall.

I skuggan av Bischoffs debut gjorde även Mikael Silvestre sin första match för Arsenal.