Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Djourou har åkt på en hjärnskakning.

Djourou drabbad av hjärnskakning

mån 13 okt 2008 kl 10:19

Johan Djourou ådrog sig en misstänkt hjärnskakning i lördagens kvalmatch mellan Schweiz och Lettland.

Som vanligt är landskamper och Arsenal-spelare ingen bra kombination. Redan innan en enda match hade spelats i helgens kval hade Gallas, van Persie och Bendtner dragit på sig skador och nu ansluter alltså Johan Djourou till den skaran. Det mesta pekar dock på att det inte är något allvarligare; enligt Setanta Sports har Djourou en misstänkt hjärnskakning och såvida den inte visar sig vara av allvarligare art borde han kunna vara tillbaka till lördagens Premier League-match mot Everton.

För Robin van Persies del så kommer han att ansluta till den holländska truppen för att eventuellt kunna delta i deras match mot Norge på onsdag.