Medlemmar: 7545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Adebayor är tillbaka pigg och fräsch.

Äntligen en match med nerv!

ons 29 okt 2008 kl 12:27

Efter en inledning av säsongen med, vad man kan tycka, mindre intressanta matcher är det äntligen dags för ett riktigt derby.

Jag var nära att skriva att det äntligen vad dags för en toppmatch men som alla vet så har ju vår lillebror överträffat sig själv i konsten att vara dåliga. Kärt barn har som bekant många namn och i år skulle det ju, enligt deras supportrar, vara "Storklubbens" år. Inför säsongen sa "Storklubbens" supportar att laget skulle blanda sig in bland de fyra stora i ligatoppen, de skulle vara favorit till att vinna Uefa-cupen, de hade flest spelare med i engelska landslaget osv. Att de ska lyckas blanda sig in i toppstriden kan vi väl redan glömma men trots detta så är det ändå DERBY ikväll och då kan allt hända. Vi kan nog vara tämligen säkra på att "Storklubbens" spelare och supportrar kommer att vara taggade till max och jag kan bara hoppas att framför allt våra spelare men även våra supportar är minst lika laddade. Annars kan det bli tufft ikväll.

Hur man än vänder och vrider på det hela så är det matcherna mot Liverpool, Man U, Chelsea och Spurs ihop med vissa matcher i Europa som får oss supportrar att tända till lite extra. För trots bottenplaceringen i ligan kan man ju tänka sig ljudet i skällan vid en eventuell förlust ikväll.

Wenger valde att vila Adebayor i helgen och ändå kom han in och avgjorde matchen. Förhoppningsvis har han pigga ben ikväll. Det mest troliga är väl att han startar ihop med van Persie i anfallet. Även Sagna var på bänken men med tanke på att även han fick ett inhopp får man hoppas att han är hel igen och att han startar ikväll. I övrigt lär det vara samma backlinje nämligen Gallas, Silvestre och Clichy. Det kan också vara så att Toure är redo för match igen och då blir det intressant att se vem som får stryka på foten. Vissa tror att Diaby kommer att ersätta Nasri och Denilson kommer in istället för Song och som jag ser det kan det bli hur som helst. Det känns ändå som att Wenger har lite att välja på.

Hur Harry Redknapp ställer upp sitt lag lägger jag faktiskt ingen energi på i den här införrapporten. Det är nämligen så att Arsenal ska slå dem med vilken elva de än väljer.

Nu börjar laddningen på allvar!

Come on Arsenal!!