Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Snart dags för London igen.

Senaste nytt om medlemsresan

ons 19 nov 2008 kl 03:46

Nu börjar pusselbitarna falla på plats - här är senaste nytt om Arsenal Swedens femte medlemsresa i slutet av januari 2009.

Arsenal Swedens medlemsresor är oerhört populära tillställningar och säljer alltid slut på nolltid.
Nu börjar alla pusselbitarna falla på plats och vi kommer inom kort att lansera säsongens resa - som går av stapeln i slutet av januari och innehåller två matcher (Everton-Arsenal och Arsenal-West Ham).

Vi har i dagarna gjort klart med ett hotell - som precis som ifjol kommer att vara Royal National vid Russel Square.
Det som ännu återstår är att greja en buss som ska ta oss fram och tillbaka till Liverpool för matchen mot Everton och vilken dag den klassiska rundturen på Emirates Stadium kommer att vara på.

Det som kommer att hända nu de närmsta dagarna är att vi kommer att mejla ut hela upplägget för resan samt prisuppgifter och hur man anmäler sig.
Vi hoppas kunna hinna klart allt så att vi lägger ut resan på tisdag kväll, det kommer då att vara först till kvarn. På Arsenal.se lägger vi vid ett förutbestämt klockslag ut hur ni gör för att anmäla er. Får ni plats bland de 40 som får åka med kommer ni få mejl samma kväll och ska då gå in och köpa resan i vår shop.

Det som kommer att ingå i resans pris är fem nätter (27/1-1/2) på trestjärnigt hotell (Royal National), matchbiljetter till Everton-Arsenal och West Ham Arsenal, buss tor till Liverpool, rundtur på Emirates Stadium, reseguider från Arsenal Sweden och specialframtagen souvenir.