Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Snart ska vi kunna skicka ut medlemskorten.

Lägesuppdatering: Medlemskort

sön 16 nov 2008 kl 18:31

Efter en höst fylld med administrativt strul faller nu en viktig pusselbit på plats. Medlemskorten för de som ännu inte har fått dem är på gång.

Många medlemmar har hört av sig till oss och undrat var era medlemskort tagit vägen. En helt och hållet rimlig fråga. Förklaringen är att klubbens kortskrivare har gått sönder.
Vi köpte denna skrivare för en större summa pengar för ett par år sedan och den har krånglat fram och tillbaka med olika problem. Nyligen gick den sönder igen och vi håller därför på att titta på hur vi skall gå vidare i frågan.

Vår ambition är att lösa dessa frågor denna vecka. Parallellt arbetar vi också med att komma i kapp de medlemskort vi ligger efter med.
Förhoppningen är att vi till helgen (22-23/11) skall kunna skicka ut medlemskort till som tecknat eller förnyat medlemskap under säsongen, men ännu inte fått sitt kort.
- Jag skulle vilja passa på att be om ursäkt för att detta inte har informerats om tidigare och hoppas på att vi snabbt kan lösa detta problem, säger Johan Luks som har ansvaret för medlemsfrågor i klubben.