Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott uppges ha dragit axeln ur led på landslagsträningen.

Dessa förb... landskamper

ons 19 nov 2008 kl 09:50

De meningslösa landskamperna har skördat ännu ett offer. Nu rapporteras Theo Walcott vara borta upp till tio veckor.

Allt fler managers börjar tröttna på att få spelare skadade under landskampsuppehållen, och ännu mer när det gäller fullständigt meningslösa matcher som de som spelas den här veckan. Arsene Wenger lär heller inte ha blivit mer förtjust i landskamper av detta slag nu när det rapporteras att Theo Walcott fått sin högra axel slagen ur led på träning med England.

Theo beräknas bli borta minst tre veckor, och om en operation blir nödvändig kan han bli borta upp till hela tio veckor. Det här innebär att till matchen mot Manchester City på lördag så kommer åtminstone både Cesc (avstängd) och Theo att saknas. Frågan är nu bara hur många fler som hinner bli skadade innan de är tillbaka hos Arsenal?