Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gallas är med i truppen mot Kiev.

Sätt fart på spelet nu, Wenger

tis 25 nov 2008 kl 08:01

Dynamo Kiev kommer på besök på Emirates och nu är det bara seger som gäller.

Efter den senaste tidens turbulens är det åter dags för match och motståndet är ett som vi helt enkelt bara ska besegra. Dynamo Kiev ska inte ha något att sätta emot på Emirates och allt annat än seger kommer att ses som ett fiasko och spä på snacket om kris i Arsenal.

Så vad kommer vi med för lag då? Svaret kan bli att det i näst intill blir ett Carling Cup-lag som ställer upp. Gallas är med i truppen, men i övrigt har Diaby (nähä?) gått sönder igen liksom Nasri. Jag har inte hittat någon information som tyder på att någon av de som saknades mot City ska kunna vara med ikväll vilket betyder att vi, långtidsskador inräknade, saknar nästan ett helt lag (Sagna, Toure, Diaby, Eboue, Nasri, Walcott, Rosicky, Adebayor och Eduardo - släng in en målvakt och en back ytterligare så har vi ett lag som skulle kunna hävda sig rätt bra i PL där).

Vi har med andra ord inga riktiga yttermittfältare, men av de innrar vi har i laget har Aaron Ramsey visat klart mest kvalitet ute på kanten så jag tror att han går in till höger. Till vänster blir det svårare, vågar Arsene spela Wilshere från start? jag hoppas det och jag hoppas att även Vela får starta i stället för Bendtner, i så fall skulle vi kunna få det här laget:

Almunia
Djourou-Gallas-Silvestre-Clichy
Ramsey-Denilson-Fabregas-Wilshere
van Persie-Vela

Det skulle vara ett lag som inte har så enormt mycket storlek och fysisk styrka, men däremot teknik, rörelse och fart på fötterna.
I övrigt så är försutättningarna så att vid seger är vi klara för avancemang till utslagningsspelet efter jul. Och nog vore det väl ändå fan om vi inte skulle greja det?