Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kom på julfesten på Jeffreys i Göteborg.

Missa inte Arsenal Swedens Julfest!

ons 3 dec 2008 kl 17:50

Arsenal Swedens Julfest närmar sig med stormsteg och nu till helgen är sista anmälningsdatumet för denna supersköna fest. Dags att ringa runt till arsenal vännerna och samordna resan och anmäla sig.

Efter en trög start (som vanligt när man sätter ut ett sista anmälningsdatum) så har nu anmälningarna börjat ramla in på allvar och vi är i skrivandets stund 32 st anmälda till årets skönaste julfest. Jag väntar ännu fler anmälningar som mejlat mig och vi siktar på bli 50 personer och förhoppningvis ännu fler.

Denna fest är viktig på många sätt. För oss ambassadörer är det viktigt att möta de andra ambassdörerna och utbyta tips och idéer för förbättra våra träffar för er. Styrelsen kommer finnas på plats med Lander i spetsen. Kontakter kommer knytas som är viktiga och bra för klubben. Men ändå viktigast är ju att vi spöar Boro borta samtidigt som Hull tar poäng mot Pool i matchen efter. Sista matchen för dagen blir Sp*rs mot ManU så vi kommer ha fullt upp från 13:45 då vår match börjar. Sedan har vi slängt in lite tävlingar och klubben kommer sponsra dessa med lite arsenal prylar.

Nu på Lördag (6:e december) är det sista anmälningsdag för festen. Missa inte chansen att träffa andra sköna människor från sveriges skönaste supporterklubb.

Information:
Utförlig information om festen hittar ni på denna länk: http://www.arsenal.se/index.php?view=article&catid=5%3A20082009&id=533%3Aarets-tyngsta-julfest-naermar-sig&option=com_content&Itemid=36

Anmälningslistan hittar ni här: (ni måste vara inloggade) http://www.arsenal.se/index.php?option=com_fireboard&Itemid=18&func=view&id=5658&catid=31