Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Jocke Lander

Bra tryck på julfesten i Göteborg.

Ett stort tack!

sön 14 dec 2008 kl 14:32

Ett stort tack till er alla som hjälpte till att göra julfesten till en riktig höjdarkväll. Julfesten på Jeffreys i Göteborg blev verkligen en succé.

Jag och Joakim vill tacka er alla som hjälpte till att göra julfesten så härligt lyckad som den blev. Jag tycker samtliga närvarande ska hyllas och att ni ska ta åt er äran i att denna trevliga kväll blev så bra. Sedan var det ytterst tråkigt att vi inte kunde vinna mot Boro. Återigen fick vi chansen att knappa in när Pool fick 2-2 mot Hull och ManU spelade 0-0 mot Tottenham. Men inte heller denna gång tog vi chansen när vi fick den. Nog om detta.

Kvällen bjöd på flera minnesvärda stunder. En av dessa måste vara målvrålet vid 0-1 som Arsenal Sweden sällskapet på nästan 60 personer bjöd på.Taket lyfte nästan.  Riktigt grymt. Följt av sången One-Nil to The Arsenal och Oh to be Gooner. Tråkigt att vi inte fick resultatet med oss men humöret hos er som dök upp var verkligen på topp hela kvällen.
Den respons vi fick av er medlemmar var riktigt kul och många av er ville att detta skulle vara början på en trevlig tradition. Vilket det också ser ut att bli.

Jag och Joakim vill tacka Markus, Joakim H, Jacke, Thomas Ö, Martin och Torbjörn som hjälpte till och ställa iordning alla bord och stolar och dekorera med arsenal prylar. Stort tack till Peppe som skötte Arsenalshopen. Tack till styrelsen för samtliga dök upp. Och det största tacket av dom alla. Till er som dök upp och gjorde kvällen till vad den blev även om vårt älskade Arsenal inte gjorde sitt.

Tack så jättemycket allihop. Ses i Malmö eller Stockholm nästa års julfest.