Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Adams är tillbaka i norra London.

Sista matchen för året

sön 28 dec 2008 kl 16:11

När årets sista match spelas kommer legenden Tony Adams tillbaka som manager för motståndarlaget. Vi får hoppas att han åker hem som förlorare.

Vi har en vinst på de sex senaste och jag tror att Portsmouth har en på de sju senaste eller nåt. Det är knappast två lag i form som möts även om det borde spela mindre roll då vi normalt är flera klasser bättre än sydkustlaget. Med Alex Song tveksam till spel borde chanserna ha ökat.

Gael Clichy sägs kunna spela enligt SkySports men inte enligt BBC. Det spelar kanske mindre roll då Silvestre spelade alldeles utmärkt på den positionen mot Villa och med hans facit som mittback är det kanske bättre han är där ute. Touré som hade en riktigt dålig match mot Villa får antagligen fortsätta bredvid Gallas om inte Djourou blivit hel igen efter smällen på uppvärmningen innan fredagsmatchen.

I övrigt är Adebayor tillbaka efter avstängning vilket borgar för att vi startar med två anfallare och att mittfältet i så fall ser ut som så: Nasri, Diaby, Denilson, Eboue. Det känns som att det kvittar numera för vi vet vad spelarna kan och också vad de tyvärr inte kan.
Det gäller att nu skärpa till sig och återgå till det enklaste och bygga därifrån. Mot Villa tog man på sig blåstället och spelade med en vilja man ofta saknat. Resultatet gick emot oss (som vanligt). Men vi är på rätt väg om vi gör så igen och igen.

Till sist vänder vår tur och vår klass börjar visa vägen. Det kan börja idag. Tre poäng är det enda som gäller har vi sagt flera gånger.
Det blir nog inte mer sant än nu.