Medlemmar: 5524 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Simpson skriver A-lagskontrakt.

A-lagskontrakt för Jay Simpson

mån 29 dec 2008 kl 20:33

Den lovande anfallaren Jay Simpson har skrivit på ett långtidskontrakt med Arsenal.

Jay Simpson, nyss 20 år fyllda, har efter en stark höst i reservlaget och Carling Cup nu skrivit ett flerårskontrakt med Arsenal. I sann Arsenal-tradition talar man av någon obegriplig anledning inte om hur många år.

Simpson har spelat samtliga matcher som reservlaget har spelat under hösten, och han spelade också i alla tre Carling Cup-matcherna och i matchen mot Wigan svarade han för två mål. Simpson är också historisk såtillvida att han var den förste att göra ett hattrick i en tävlingsmatch på Emirates Stadium, vilket han gjorde i FA Youth Cup mot Cardiff i februari 2007.

Simpson är en stor och stark spelare med en icke föraktfull hastighet på löpsteget. De gånger jag har sett honom i reserverna och med Carling Cup-laget har han visat mycket fina tendenser, nu återstår att se om han kan ta nästa kliv.